12.11.2016 ~ MIG 21

12.11.2016 ~ MIG 21

Kapela MIG 21 se po letní sezóně vrací za svými fanoušky na klubovém turné Podzim 16. Během této šňůry odehraje 18 koncertů ve 14 českých a moravských městech. Turné Podzim 16 odstartuje 6. října 2016 v Olomouci a uzavře se 3. prosince v Plzni. Součástí turné budu i dva brněnské a tři pražské koncerty.

Pro podzimní část turné si kapela připravila pro fanoušky jednu mimořádnou novinku a tou je Zpěvník jejích nejoblíbenějších skladeb.

„Nečekaná poptávka z řad pěvců od táborových ohňů, ale i od žactva a učitelů hudebních škol a jedné paní z Hořovic, nás přiměla, abychom vytvořili zpěvník jednadvaceti vybraných písník skupiny MIG 21,“ říká Jiří Macháček. Zpěvník bude k dispozici hned v několika podobách.

„Zpěvník přinášíme jak v tištěné formě, ale i ve formě webové aplikace. Ten pozoruhodný flek na pravé straně našeho plakátu není nic jiného než QR kód, který zájemcům pomůže náš zpěvník zcela zdarma stáhnout,“ dodává Jiří Macháček. Zpěvník bude obsahovat jak kytarovou, tak klavírní verzi písní, právě pro různé způsoby interpretace. Kapela připravila také ukázky možného pojetí svých písní ve formě takzvaných „audionáčmuchů“. Co je tím přesně míněno?

„Chceme ukázat, jak by to asi mohlo znít, když se sejde kytarista, hráč na hřeben a zpěvák – může to být i jedna osoba – a otevře nebo otevřou si náš zpěvník,“ říkají Tomáš Polák a Jiří Macháček.

Na webovou aplikaci se zájemci dostanou také prostřednictvím webových stránek kapely a v tištěné podobě bude zpěvník nabízen na koncertech nebo prostřednictvím e shopu. Digitální verze bude navíc obohacena o partituru mixu písní MIGu v úpravě pro velký dechový orchestr.


Informace ke koncertu:

• otevření sálu v 19:30

290 Kč předprodej / 350 Kč v den koncertu & na místě

Vstupenky k dostání také v síti Ticketstream ↓

Hůvr

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 12. listopad 2016

Informace o akci a jejím konání