16. MFSF ~ Akreditace

Galerie

Za tuto „vstupenku“ dostanete výměnou akreditaci na festival:

KOMPLETNÍ PROGRAM

Na konci října opět vypukne v městě Písek velká sláva.

Jako každý rok pořádají studenti píseckých filmových škol ve spolupráci s Centrem kultury města Písek Mezinárodní festival studentských filmů a letošní ročník bude opravdu nabitý.

Minulý rok studenti ukázali, jak moc žerou film a letos nám všem chtějí připomenout, že svět je pro ně „PROSTOR PLNÝ MOŽNOSTÍ“.

Festival pro Vás ve spolupráci s Centrem kultury města Písku připravují studenti obou píseckých filmových škol, program ale potěší návštěvníky všech věkových kategorií.

Do soutěže se k nám sletěly stovky filmů z celého světa. Hodnotit je bude mezinárodní porota, ve které například zasedne výherkyně minulého ročníku Hajni Kis z Maďarska, Carol Ann Poole z Anglie, Jiří Sádek, režisér a absolvent FAMO v Písku, nebo režisér Vlad Lanné.

První den návštěvníky čeká slavnostní zahájení v kině Portyč a hned poté promítání nejlepších snímků Noci filmových nadějí, které s sebou přinese náš letošní hlavní mediální partner, TV Nova. Tyto snímky bude hodnotit porota složená z osobností jako je režisér a herec Jakub Kohák, autor vizuálních efektů Pavel Karcele, herečka Patricie Solaříková, zpěvák a herec Tomáš Klus a hudební skladatel, Varhan Orchestrovič Bauer.

Filmový festival v Písku, to ale nejsou jen filmy. Připravujeme pro Vás bohatý doprovodný program. Letošní soundtrack vytvoří mladá indie-rocková kapela I love you Honey Bunny, karlovarská partička The fellas a šikovný hudebník, producent a DJ, Kapitán Demo.

I letos se můžete těšit na řadu zajímavých workshopů. Kreativní producentka TV Nova Silvia Klasová Vás naučí jak vytvořit a prezentovat námět dlouhodobého televizního seriálu, budete svědky vzniku experimentálního animovaného filmu v píseckých ulicích, v rámci workshopu Nenažraný had, naučíte se dobře a bezpečně natáčet filmové boje se zbraní i bez ní a seznámíte se s tvorbou mladé maďarské režisérky, výherkyně letošního ročníku festivalu a naší porotkyně, Hajni Kis.

Lístky a akreditace můžete zakoupit přímo zde i v elektronické podobě (elektronická vstupenka vám bude poté vyměněna za akreditaci) v době konání festivalu pak přímo v kině Portyč, nebo v kanceláři Filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku.

Akreditace Vás opravňuje nejen ke vstupu na veškerý festivalový program, navíc se s ní budete moci zúčastnit speciálních akcí a slev! Například si v pátek a v sobotu budete moci užít jízdu po vozítku Segway zdarma! A až s ní skončíte, zajděte se občerstvit do kavárny Až na půdu s deseti procentní slevou!

Se zakoupenou akreditací se také nově můžete zapojit do soutěže o grafický monitor CS2420 značky EIZO v celkové hodnotě 19 290 korun!

Cena akreditace na celou dobu festivalu je 200 korun, pro osoby starší 60 let pak pouhých 100 korun.

PROSTOR PLNÝ MOŽNOSTÍ se neotevírá jen pro studenty. Otevírá se pro všechny!

Těšíme se, až se v něm s Vámi potkáme!

Festival se koná od 21. do 23. října 2016.

Více informací najdete na www.filmfestpisek.cz!

Festival se koná ve spolupráci s Centrem města kultury Písek.

Délka akce: 120 minut

Informace o akci a jejím konání