Taneční kurz ~ středa chlapci

Taneční kurz ~ středa chlapci

Galerie

Taneční kurzy podzim 2017 budou probíhat vždy v úterý a ve středu. K dispozici je 45 míst pro dívky a 45 míst pro chlapce. On-line prodej bude zahájen v úterý 14. března od 18:00 pro taneční kurz A, ve středu 15. března od 18:00 pro taneční kurz B.

Cena kurzovného pro jednoho účastníka je 2.300 Kč. K jedné průkazce tanečníka je možné zakoupit v pokladně Kulturního domu gardenku v ceně 400 Kč, která opravňuje ke vstupu na všechny lekce. V ceně kurzovného i gardenky je závěrečný ples.

On-line zakoupené a vytištěné vstupenky je nutné předložit k výměně za průkazku tanečníka, a to nejpozději do 31. března 2017 v pokladně Kulturního domu (otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin). Zde je možné zakoupit i výše zmíněnou gardenku.

Pokud se nedostanete do limitu 45 míst na kurz, je možné od 1. dubna navštívit pokladnu Kulturního domu nebo volat na tel: 382 734 711 a nahlásit se jako náhradník.

UPOZORNĚNÍ - ke spuštění on-line prodeje dojde ± na minutu přesně, nicméně aktualizace databáze (a tedy i stav viditelný na webu) se většinou může opozdit v rámci desítek vteřin až několika minut. Pokud po oficiálním čase nevidíte tlačítko „KOUPIT“, načtěte si stránky znovu - optimálně Ctrl + F5.

Zkontrolujte si, prosím, zadání své e-mailové adresy, pokud vám nepřijde potvrzení nákupu, je z 99% problém v chybně zadaném e-mailu.


Datum lokální premiéry: 20. září 2017

Informace o akci a jejím konání