Veletrh práce 2019

Veletrh práce 2019

Galerie

Nabídka pracovních míst firem z regionu.

Jihočeská společnost pro rozvoj lidských zdrojů ve spolupráci s Jihočeskou hospodářskou komorou jako zástupcem podnikatelů v celém Jihočeském kraji v rámci projektu FlexiSTART do práce připravila v Písku další ročník Veletrhu práce. Do spolupráce je zapojen Úřad práce ČR a jeho cílem je shromáždit na jednom místě firmy s nabídkou práce a seznámit účastníky s požadavky na konkrétní pracovní pozice a formou osobních setkání propojit zájemce o zaměstnání se zaměstnavateli.

Veletrh práce se koná 26. března v Kulturním domě v Písku od 8:30 do 15:30.

Je určen široké veřejnosti i všem studentům posledních ročníků středních škol, středních odborných učilišť, vyšších odborných škol, vysokých škol.

Svou nabídku pracovních míst zde budou prezentovat nejrůznější firmy z regionu. Návštěvníci prezentací mají jedinečnou příležitost získat v jeden den a na jednom místě aktuální informace o možnostech uplatnění svých vědomostí a schopností u místních firem, získat přehled o volných pracovních místech, ale také o dalších možnostech spolupráce s místními zaměstnavateli formou brigád, praxí, ročníkových a diplomových prací.

Využijte této jedinečné příležitosti, a přijďte získat zajímavé pracovní uplatnění a další kontakty.

Projekt FlexiSTART do práce je financován Evropskou Unií z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Více informací:

Jihočeská hospodářská komora,

Tel.: 608 572 253

rybarikova@jhk.cz

Pořádá Jihočeská společnost pro rozvoj lidských zdrojů ve spolupráci s Jihočeskou hospodářskou komorou

Délka akce: 420 minut
Rok výroby: 2017
Datum lokální premiéry: 26. březen 2019

Informace o akci a jejím konání