Ovoce & Lola

Ovoce & Lola

Galerie

Ovoce & Lola & Skrytá Hrozba. Tři kapely zahrají v klubu Uhelna v Kulturním domě v pátek 17. listopadu.

Kapela OVOCE, která dříve fungovala pod názvem Zakázaný Ovoce, patří mezi nejvýraznější mladé české punkrockové kapely.

OVOCE vyráží na poslední turné před novou deskou. Bere s sebou skupinu Lola a zároveň dává příležitost i dalším lokálním kapelám.

V Písku byla vybraná místní kapela Skrytá Hrozba.

Dopiju a jdu tour odstartovala už 13. října ve Spáleném Poříčí, poslední koncert se pak uskuteční 24. listopadu v Klatovech.

OVOCE se chystá zavřít do studia a nahrát novou desku, která by měla vyjít na jaře 2018. Ještě před tím než se na chvíli odmlčí, se rozloučí koncertním turné s názvem „Dopiju a jdu“, na němž naposledy zahraje staré songy. V podání speciálního hosta se objeví formace Lola. V každém městě se pak představí jedna lokální kapela, která celý večer odstartuje. „Stejně jako v roce 2015, když jsme (ještě pod starým názvem) jeli samostatné turné, i letos jsme se rozhodli dát šanci kapelám z okolí. Na FB jsme proto u každýho koncertu udělali soutěž…“ popsal situaci frontman Pišto.

Na „Dopiju a jdu“ zazní jedna doposud nezveřejněná novinka, kterou zatím fanoušci neměli možnost nikde slyšet. „Většina kapel to dělá tak, že buď vydají nějaký song na desce a pak k němu udělají klip, případně zveřejní klip nebo lyric video rovnou. Ale my jsme to chtěli udělat jinak, a proto novinku otestujeme rovnou na koncertech,“ upřesnil kytarista OVOCE Láska.

Kapela OVOCE působí na hudební scéně už téměř 12 let, přičemž pod současným názvem a v pozměněné sestavě vystupuje teprve od začátku minulého roku, kdy k tomu byla okolnostmi donucena. V této nové sestavě má na kontě 4 videoklipy, z nichž nejnovější počin Znáš mě líp si utahuje z lidí, kteří naslouchají pomluvám a věří víc cizím názorům než vlastnímu rozumu…

LOLA běží vznikla v roce 2012 z mimopražských kluků, kteří se usadili v Praze a začali dělat společnou věc – kapelu, se kterou se potloukají po českých a slovenských klubech, festivalech a vlastně úplně všude. Časem doběhala a teď už je to jen LOLA!

Program:

20:00 otevření sálu

20:30 Skrytá hrozba

21:30 Ovoce

23:00 Lola

Pořádá Centrum kultury města Písek.

Vstupenky na www.centrumkultury.cz nebo na pokladně v Kulturním domě.

Cena vstupenek 150 Kč.

Délka akce: 60 minut
Rok výroby: 2017
Datum lokální premiéry: 17. listopad 2017

Informace o akci a jejím konání