Dreadzone (UK), support Giudi, Zajíc Company

Dreadzone (UK), support Giudi, Zajíc Company

Velká hudební party v rámci MFSF 2017

Skupina Dreadzone vystoupí v rámci doprovodného programu Mezinárodního festivalu studentských filmů v Písku. V sobotu 14. října. Nenechte si ujít!

Vstupenku lze také zakoupit v rámci celé akreditace na MFSF

Anglická parta Dreadzone přijíždí do Čech, aby představila svojí novou desku Dread Times, která vyšla letos v únoru. Dread Times je už osmé studiové album kapely a čtvrtý release na vlastním labelu Dubwiser. Jejich old skool dread sound se na nové desce vrací k dub a reggae kořenům, ale zároveň využívá moderní elektronické beaty. Conscious texty, sociální nerovnost a záležitosti srdce a mysli se na nové desce pojí se dubem 21. století. Album Dread Times je eklektickou jízdou, která čerpá z bohaté třiadvacetileté historie, ale zároveň se dívá dopředu. Kromě dlouholetých členů kapely (Greg Dread, Leo Williams, Chris Compton, Earls 16, Mc Spee) se na albu představuje také mladá krev – nejnovější člen crew Bazil a Gregův syn Marlon.

Průkopníci electro-dubu vznikli v roce 1993. K zakládajícím členům bubeníkovi Greg Robertsovi (ex Big Audio Dynamite) a Timovi Branovi se brzo přidali basista Leo Williams a klávesista Dan Donovan (ex Big Audio Dynamite). Oblíbená kapela evropských festivalů v roce 1994 otevírala Pyramid Stage na legendárním britském festivalu Glastonbury. Jejich unikátní směs electra, dubu a reggae se stala brzy velmi populární mezi fanoušky nejen na Britských ostrovech, ale i po celé Evropě.

Další vystupující: zpěvačka GIUDI

https://www.facebook.com/giudimusic

ZAJÍC COMPANY

www.zajiccompany.cz

Po skončení koncertu následuje afterparty

Pořadatelem akce je Centrum kultury města Písek.

Vstupenky zakoupíte na pokladnách Centra kultury města Písek, online na www.centrumkultury.cz nebo na www.ticketstream.cz.

Cena vstupenky PP 250 Kč, NM 350 Kč, cena v síti Ticketstream 275 Kč.

www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/dreadzone-uk-doprovodny-program-v-ramci-mfsf-17-119636?

Sál bude otevřen od 19.00, začátek koncertu 20.00.

Datum lokální premiéry: 14. říjen 2017

Informace o akci a jejím konání