Chantal Poullain ~ Chansons

 Chantal Poullain ~ Chansons

Galerie

Šansony Chantal Poullain - to je hluboko posazený sexy hlas, lahodná francouzština, jazzově laděná kapela pod vedením Štěpána Markoviče a atmosféra sladké Francie.

Chantal Poullain zpívá svoje vlastní písně, ale také tradiční francouzské šansony s šarmem jí vlastním v češtině a díky svému charismatu okouzlí publikum, jak to umí jen ona.

kapelu tvoří:

Chantal Poullain

Štěpán Markovič - saxofon

Ondřej Kabrna - klavír

Matěj Černý - kontrabas

Chantal Poullain-Polívková (* 17. srpna 1956 Marseille, Francie) je česko-francouzská filmová a divadelní herečka. Vystudovala divadelní akademii v Ženevě, poté studovala v Anglii, hrála v několika francouzských a švýcarských televizních filmech.

Byla vdaná za Bolka Polívku, s kterým má syna Vladimíra Polívku (* 1989).

Chantal Poullain vstoupila do povědomí českého publika už v osmdesátých letech, kdy spolu se svým tehdejším manželem Bolkem Polívkou zazářila v představení Šašek a královna. Natočila řadu českých filmů. Hostovala v mnoha divadlech, např. Klicperově divadle v Hradci Králové, Národním divadle, v Divadle Bez zábradlí apod. Dnes působí v pražském Divadle Ungelt v drama Hra o manželství, Šest tanečních hodin v šesti týdnech, Na vaše riziko, Kurtizána. Je zároveň zakladatelkou a prezidentkou nadace Archa Chantal, která pomáhá zlepšovat prostředí v dětských nemocnicích a léčebnách formou oprav a rekonstrukcí.

Vstupné: 230 Kč, na místě 260 Kč

Pořádá Centrum kultury města Písek.

Nejsnáze si vstupenky zakoupíte on-line. V pracovní dny je také můžete koupit v pokladně Kulturního domu a pokladně Divadla Fráni Šrámka (vchod z boku ~ Senior point), případně hodinu před začátkem představení v pokladně divadla.

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání

Interpret

  • Chantal Poullain