Ladislav Zibura ~ Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Ladislav Zibura ~ Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

25letý excentrický poutník Ladislav Zibura se tentokrát vydává probádat Arménii, Gruzii a Náhorní Karabach. Očekává nenáročný výlet, situace se mu však brzy vymkne z nohou. Ať už se princ Ládík zrovna otráví alkoholem, zabloudí na minové pole nebo zachraňuje život štěňátek, vším ale proplouvá s neobyčejnou lehkostí ...

Ladislav Zibura (25 let) je mladý novinář a cestovatel. Na pěších poutích (Řím, Santiago de Compostela, Jeruzalém, Nepál, Čína) už nachodil přes 5 000 kilometrů, další tisíce kilometrů najezdil na kole a stopem. O svých cestách napsal dvě knihy, které se staly bestsellery (40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty). Kromě psaní knih Ladislav také objíždí republiku s cestovatelskými projekcemi, které jsou založeny především na humoru a nadsázce. Publikum si Ziburu kromě jeho smyslu pro humor a rošťáckého šarmu oblíbilo především proto, že jsou jeho knihy krátké a plné obrázků.

Vstupné 150 Kč / 130 Kč pro studenty, seniory a ZTP.

Pořádá Centrum kultury města Písek.

Vstupenky si nejsnáze koupíte on-line. Pokud rádi chodíte pěšky, tak jako Ladislav, můžete si pro vstupenky dojít do Kulturního domu nebo na pokladnu Divadla Fráni Šrámka (přes den z boku v Senior Pointu, hodinu před představením na pokladně ve foyer).

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 5. březen 2018

Informace o akci a jejím konání