Opera divas ~ Divy lásky a hudby

Opera divas ~ Divy lásky a hudby

Galerie

Operní divy Andrea Tógel Kalivodová, Tereza Mátlová a Pavlína Senić vystoupí v Divadle Fráni Šrámka s programem Divy lásky a hudby, za doprovodu klavíristky Ladislavy Vondráčkové

Operní pěvkyně, které jsou spojeny se scénami Národního divadla a Státní opery, se spojily v jedinečný trojhlas pod názvem Opera Divas, jenž se stalo prvním dámským operním triem v Čechách.

Doménou Opery Divas je široký výběr repertoáru, a to nejen z klasické hudby. Společné skladby si nechávají „šít přímo na tělo“ a na objednávku, aby každá mohla mít prostor pro specifiku a přednost svého témbru. Exkluzivní pěvecké dámské trio Opera Divas vzniklo v roce 2015 při společných vánočních koncertech, které měly velmi kladnou odezvu diváků a kritiky. Proto se rozhodly ve své spolupráci nadále pokračovat. Umělkyně zpívají společně za klavírního doprovodu Ladislavy Vondráčkové a vystoupení prokládají svými sólovými skladbami.

Zazní árie z Pucciniho, Verdiho, Bizeta, Dvořáka, Mozarta, ale i písně Cohena, Moricconeho, Bernsteina a řady dalších skladatelů.

Pořádá Centrum kultury města Písek.

Vstupné 270 Kč, na místě 320 Kč.

Vstupenky si můžete zakoupit online na našem webu, v pokladně Kulturního domu a Divadle Fráni Šrámka (Senior point) a 1 hodinu před začátkem představení v pokladně divadla.

Délka akce: 90 minut
Datum lokální premiéry: 22. listopad 2018

Informace o akci a jejím konání

Interpret

  • Andrea Tógel Kalivodová -
  • Tereza Mátlová
  • Pavlína Senić