Sodoma Gomora [live]

Sodoma Gomora [live]

Galerie

Řezník započal svojí rapovou kariéru v roce 2002, přičemž svoje současný jméno přijal v roce 2005, kdy vylezl na svět se svojí nevyzrálou prvotinou - demem Penetrační Chtíč, který si však i přes negativní ohlasy našlo pár příznivců a hlavně poprvý český scéně představilo pojem Horrorcore.

V roce 2006 už Řezník vydává svojí dlouhohrající sólo desku Hyperverzní Zážitky z Kremační Pece a předevšim klip Drtič Sanic 3000, díky kterýmu vstupuje do povědomí širšího posluchačstva. Během roku 2007 převážně připravuje novej materiál koncertuje.

V únoru roku 2008 přichází s novym projektem "Sodoma Gomora", kde se k němu přidává jeho dlouholetej fella DeSade a spolu představujou desetitrackovou placku "Bůh se Utnul" a ...klip "Sodoma Gomora Rap" a způsobujou tak další rozmach českýho horrorcoru.

V srpnu 2008 přichází Řezník se svojí deskou Caviar Bukkake Fetus Exitus a rozpoutává tak novou éru svinskýho rapu. Od předchozí sólo desky je tu cejtit velkej pokrok jak v rapu, tak i v produkci. Mixujou se v ní klasický horrorcore témata protkaný černym humorem. Následující dva roky hojně koncertuje a v roce spolu s projektem Sodoma Gomora vydává desku s názvem Na Konci Tunelu Je Tma, na který rapuje po boku hvězd jako je King Gordy či Bizarre z D12

Konečně v roce 2010 příchází se svojí zatím nejnovější a nejupřímnější deskou s názvem Vzestup Zla, na který dokazuje svojí vládu na českym horror rapem. K desce vychází videoklip na hymnu Žižkovský Bary, kde spojil síly s Jamesem Colem. Nadále se hojně věnuje koncertování.

Rok 2012 se nese ve znamení nového alba s názvem Hudba u Který se Chcípá, která se svým konceptem zaobírá tématikou smyslu života a smrti. Na desce se mimo Jamese Colea, DeSada, Haadese a ODýho objevuje i legendární člen detroitských Natas MASTAMIND. K desce se natáčí videoklip "Noc Plná Překvapení".

Začátkem roku 2013 vychází nové album Sodomy Gomory Éra Déra podpořené videoklipem "Insane Insane". Na albu hostují Razakel, Heaven, MC Cumblood, Terror Crew a Záviš.

Za svojí dosavadní kariéru spolupracoval s lidma a skupinama jako King Gordy, Bizarre, Mastamind, Razakel, Butchers Harem (MC Bushpig, MC Cumblood, MC Mangina), Dyad Souls, James Cole, Záviš, Kardiac, Heaven Horrorcore, MC Val, Kagah, Kid Crusher, Da Kippa, MR. 187, Psycho Corpse, RLZ Klan, Oto Klempíř, Hentai Corporation, Shemale, Babyshitter, Hrobka a Pitva, Evil Fou, Terror Crew, De Sade, Dr. Kremátor, Marpo, Masový Wrazi, Luk a Šíp. Při koncertování předskakoval před hvězdama jako Tech N9ne & Krizz Kaliko, Ill Bill, Jedi Mind Tricks, Necro & Mr. Hyde, dále například vystupoval na festivalu Votvírák, Hip Hop Kemp a taky ve spoustě malejch klubů a venkovskejch prdelí!

SODOMA GOMORA

Řezník + DeSade + DJ ILL Rick

Pořádá Divadelka music club


Datum lokální premiéry: 23. únor 2018

Informace o akci a jejím konání