Urban Robot [live], Vůdůkrů

Galerie

Po delší odmlce se vrací do písecké Divadelky Reggae night a tentokrát s URBAN ROBOT a VŮDŮKRŮ

URBAN ROBOT

Mic-key Dreadalist (MC / producent) a Raazyph (DJ / producent) jsou Urban Robot.

Po textové stránce satiricky poukazují na problémy a hrozby dnešní společnosti. Rádi se dotýkají témat, které se v písních cíleně neobjevují. Zvuk ovlivňuje především myšlenková hloubka Reggae, surovost Hip Hopu, groove Funku, a tvrdost Electro music. Tím vznikla zajimavá fúze žánrů, kterou UR nazývají zkrátka "Urban Reggae".

První deska se stejnojmenným názvem Urban Robot si odnesla žánrovou cenu Anděl za Reggae/Ska album roku 2015. V prosinci loňského roku roboti pokřtili druhé album UR2. Nové fláky se pomalu, ale jistě dostávají do povědomí... fanoušků. V současné době se UR chystají na UR2 Tour po ČR, kde je čeká 16 zastávek.

Myslíme srdcem, bojujem hlavou

VŮDŮKRŮ

Vůdůkrů vás pobouří, zmrtvýchvstání po ukrutné bouři....připlouvá ke břehům urban music. Pískáme si hymnu hip-hopu, reggae, dancehallu bluesu - to vše nám nahání do žil novou múzu. Parta kolem frontmena Bow Wave Emzy, mc DéMony a Selectora Boldrika. Střet kultur Žižkova a Stínadel. Temná finská - postapolyktická odpověď vašich frustrací, protřelí harcovníci nočních seancí...

Start: 21:00

V předprodeji 100 Kč / na místě 120 Kč

Pořádá Music Club Divadelka

Datum lokální premiéry: 27. duben 2018

Informace o akci a jejím konání