Vánoční prodejní výstava 2018

Vánoční prodejní výstava 2018

Galerie

Vánoční benefiční prodejní výstava

Vánoční prodejní výstava rukodělných výrobků a výtvarných prací bude slavnostně zahájena 28. listopadu v 16:30 v kině Portyč. Pro návštěvníky vernisáže bude připravené sladké občerstvení, o hudební vystoupení se postará soubor zobcových fléten Rondo ze ZUŠ Písek. Vernisáž bude moderovat Luboš Voráček z Českého rozhlasu.

Na vernisáž naváže v 17:00 hodin promítání animovaného filmu pro celou rodinu Esa z pralesa. Vstupné na film je dobrovolné a je vánočním příspěvkem handicapovaným klientům vystavujících organizací. Benefice je pořádána ve prospěch Domova pro osoby se zdravotním postižením Zběšičky, Denního a týdenního stacionáře a chráněného bydlení Duha Písek, Dětské psychiatrické nemocnice Opařany a Městského střediska sociálních služeb Písek. Prodejní výstava potrvá do neděle 9. prosince a přístupná je denně v době promítání kina.

Vánoční prodejní výstavu 2018 pořádá KOČÍ a.s. Partnery akce jsou Centrum kultury města Písek, Cukrárna Hraběnka Mirotice, inzertní magazín ZIP inzert a Reklamní agentura MIRADIX.

Rok výroby: 2018
Datum lokální premiéry: 28. listopad 2018

Informace o akci a jejím konání