No Name ~ Acoustic tour 2019

No Name ~ Acoustic tour 2019

Galerie

No Name - Velké česko-slovenské turné!

Skupina NO NAME má na kontě další unikát! Jeden zpěvák zpívá v nové skladbě „Ži...a nech žít“ dvěma jazyky! Píseň kluci nahráli k 100. výročí založení Československa a Igor Timko ji otextoval a nazpíval slovensky a česky! Nový song kapela představí na Dermacol NO NAME Acoustic tour 2019, které se chystá na jaře roku 2019 po celém Česku a Slovensku! Nenechte si ujít hity "Čím to je", "Žíly" či "Ty a Tvoja sestra" od Košic až po Karlovy Vary, NO NAME naplánovali 5 zastávek po Slovensku a 18 v Česku! Jedna z českých zastávek bude také v Písku. Konkrétně 20. března od 19:00 v Divadle Fráni Šrámka.

„Ži...a nech žít“. Tak se jmenuje nová jedinečná česko-slovenská píseň oblíbené skupiny No Name. „Z hudebního hlediska jde o ‘precedens‘, protože skladba v sobě zahrnuje dva jazyky, česky je to žij, slovensky Ži…. Chtěli jsme poukázat na jedinečný diplomatický počin, kdy Masaryk a Štefánik přesvědčili celý svět, že onoho času bylo nutné, aby vznikl jednotný stát, Československo. Proto je píseň nazpívaná jedním zpěvákem ale ve dvou jazycích. I tímto výrazovým prostředkem jsme chtěli poukázat na stoleté období Slováků a Čechů a upozornit na jedinečné vnímání slovenského a českého jazyka, na soužití, vztahy…“ vysvětluje Igor Timko.

„Akustické turné je vždy chuťovka, nejde o velké halové koncerty, ale o speciálně aranžovaný program, kdy se s publikem intenzivněji komunikuje, vtipkuje, kdy je divák mnohem více vtažen do dění koncertu. My tento druh koncertování milujeme. Právě kontakt s publikem je přidaná hodnota živého hraní. Považuji to za stejně důležitou součást koncertu, jako jsou písně,“ uzavírá Igor.

NO NAME již přes 20 let sklízejí úspěchy doma i za hranicemi Slovenska. Například již podesáté kapela získala v České republice prestižní ocenění Slavík bez hranic. Vstupenky na Dermacol NO NAME Acoustic tour 2019 si můžete koupit v sítích Ticketmaster a Predpredaj.sk , více informací o skupině No Name pak naleznete na www.no-name.sk

VSTUPENKY MŮŽETE ZAKOUPIT POUZE ZDE

pořádá 6SK s.r.o.

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 20. březen 2019

Informace o akci a jejím konání