Divadelní předplatné jaro 2020 ~ Výběrové |A|

Divadelní předplatné jaro 2020 ~ Výběrové |A|

Výběrové divadelní předplatné

Na jarní divadelní sezónu jsme pro vás ve výběrové skupině A připravili následující představení:

MIME PRAGUE

HEROES

21. června 2020 od 19 hodin

Daniel Špinar / Radim Vizváry

Autonehoda. Polytrauma. Narkóza… Co se odehrává ve vašem mozku, když ležíte v kritickém stavu na operačním sále a váš život je v cizích rukách? Utíkáte do svých fantazií a snů, nebo vedete lítý boj? Střet reálné operace a vnitřního světa poraněného. Je načase poznat své hrdiny a vydat se s nimi na vzrušující a dobrodružnou pouť svým tělem. Cíl mise je jediný: přežít!

Účinkují: Radim Vizváry, Jindřich Panský, Matyáš Ramba, Vítězslav Ramba, Lukáš Macháček, Jiří Bělka, Mates Petrák, Jana Telcová, Kristýna Stránská, Martina Illichová, Nikola Kopáčová…

Změna oproti původně plánovanému představení VIP.


DIVADLO NA ZÁBRADLÍ

MÝCENÍ

17. května 2020 v 19 hodin

Thomas Bernhard

Malý pokojíček napěchovaný obrazy a hosty se stává dusivě sevřeným dějištěm umělecké večeře, s jejímž začátkem se stále čeká na herce Národního divadla. Ze slavnostního setkání se stane hluboká, ironická i jízlivě zábavná sonda do života lepší společnosti. Přesné režijní vedení, herecká souhra a nápaditá scénografie přelévají divácké emoce od smíchu k pláči, od humoru a nadsázky k beznadějné zprávě o nás samých.

Režie: Jan Mikulášek

Hrají: Jakub Žáček, Magdaléna Sidonová, Honza Hájek, Johana Matoušková / Barbora Bočková, Jana Plodková, Václav Vašák, Dita Kaplanová, Petr Jeništa


DIVADLO POD PALMOVKOU

BEZRUKÝ FRANTÍK

25. června 2020 od 19 hodin

Tomáš Dianiška a Igor Orozovič

Čáp, který ho nesl rodičům, mu před narozením ukousl ruce, a tak se Frantík narodil bez nich. Jeho upřímné nadšení je však naprosto nakažlivé. A to i v dobách, kdy je optimismus jediné bohatství, které mu zbývá. Nohama se naučil dělat vše, co dítě potřebuje — vzít kámen a přehodit kostel, pouštět draka, cvrnkat kuličky a taky se prát. Spolužačky nosí krátké sukně, přišla nabídka z obludária a z fronty se vrací další mrzáci. Černočerná komedie podle skutečného příběhu se soustřeďuje na vypjaté chvíle Frantíkova života, v nichž tvrdohlavý člověk usiluje o vymanění se z daného osudu i prostředí.

Režie: F. X. Kalba

Hrají: Jakub Albrecht, Adam Vacula, Tomáš Dianiška, Tereza Dočkalová, Igor Orozovič, Nataša Mikulová, Jiří Řehák, Jindřich Batěk


Švandovo DIVADLO

TESTIS — AGENT TZV. SPOLEČENSKÝ

13. března 2020 od 19 hodin

Martina Kinská a Radek Schovánek

I v těch nejsevřenějších rodinách existují tajemství, o nichž si myslíme, že je již dávno pohřbil čas. Ještě včera jsme si mysleli, že se známe. Dnes už ruku do ohně za své blízké zřejmě nedáme. Natož sami za sebe.

Téměř detektivní drama prolínající časové roviny normalizace a dnešních dnů. Vynořování těžkých okamžiků i absurdit, které s sebou minulý režim a uhýbání v něm nesly. Zraněná blízkost a důvěra, a přece rodina jako jediný pevný bod. Co jsme to vůbec zač? Přestaňme se schovávat za tvrzením „taková byla doba“ a odkryjme karty, z nichž jsme si pečlivě zbudovali naše domečky z karet.

Režie: Martina Kinská

Hrají: Klára Cibulková, Tomáš Pavelka, Ivan Řezáč, Viktor Kuznik


JAK ZÍSKAT PŘEDPLATNÉ

> STÁLÍ PŘEDPLATITELÉ:

napište si o novou abonentku (i s preferovaným místem) e-mailem na adresu divadlo@centrumkultury. cz (případně nám doručte vyplněnou přihlášku, kterou naleznete na další straně této skládačky), a to do 31. prosince 2019.

> NOVÍ ZÁJEMCI O PŘEDPLATNÉ:

zbývající volná místa dáme cca od 13. ledna do on-line prodeje a předprodeje na pokladnách Centra kultury města Písek. Zakoupenou (on-line) vstupenku na celé předplatné vám pak na začátku divadelní sezóny vyměníme za klasickou abonentku (na pokladně KD, případně před prvním představením dané skupiny přímo v DFŠ).

> PRODEJ SAMOSTATNÝCH PŘEDSTAVENÍ:

jednotlivá představení budeme postupně dávat do prodeje od začátku února.

Informace o akci a jejím konání