Taneční kurzy podzim 2020

Taneční kurzy podzim 2020

Galerie

4.5./ Již v březnu měly začít on-line rezervace na Podzimní taneční kurzy 2020. Z důvodu mimořádných opatření v souvislosti s prevencí šíření nákazy koronavirem jsou všechny objekty Centra kultury města Písek v omezeném provozu. Z tohoto důvodu byly posunuty i on-line rezervace tanečních. Pokud to situace dovolí, a věříme, že tentokrát už ano, on-line rezervace spustíme v červnu.

Podzimní Taneční kurzy 2020 budou probíhat tradičně od září 2020 vždy v úterý (kurz A) a ve středu (kurz B) od 19 hodin ve Velkém sále Kulturního domu. K dispozici je na každém kurzu 45 míst pro dívky a 45 míst pro chlapce. Místa budou na rezervaci, kterou učiníte on-line přes web www.centrumkultury.cz. On-line rezervace tanečních bude spuštěna v úterý 9. června v 18 hodin na kurz A a ve středu 10. června v 18 hodin na kurz B.

On-line rezervaci je potřeba vyzvednout (tzn. zaplatit a vyměnit za průkazky a gardenky) nejpozději do pátku 19. června 2020 v pokladně Kulturního domu. Pokud se on-line místa obsadí, je možné se ještě dohlásit na pokladně Kulturního domu, a když bude dostatek párů, kapacita kurzů se navýší. Pokladna bude otevřena od 1. června od pondělí do pátku od 12:00 do 16:00.

Cena kurzovného pro jednoho účastníka je 2.300 Kč. K jedné průkazce tanečníka je možné zakoupit v pokladně Kulturního domu také gardenku v ceně 400 Kč, která opravňuje ke vstupu na všechny lekce. V ceně kurzovného i gardenky je závěrečný ples.

V Tanečních kurzech platí podmínka vhodného oblečení. Tato zvyklost se týká nejen frekventantů kurzu, ale i všech dalších návštěvníků. Vhodné oblečení pro účastníky kurzu a i pro návštěvníky je zásadní podmínkou závaznou pro všechny, kteří se chtějí zúčastnit hodiny.

Andrea Kovaříková

Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 15. září 2020

Informace o akci a jejím konání