> > > Informace k přerušení kulturních akcí a pořadů

> > > Informace k přerušení kulturních akcí a pořadů

Galerie

Všechny kulturní akce jsou nařízením města Písek do odvolání zrušeny.

> Zakoupené vstupenky na koncerty a divadelní představení zůstávají v platnosti a prozatím nebudeme vracet vstupné — u všech těchto akcí se snažíme zajistit náhradní termín. K vrácení vstupného budeme přistupovat až v případě, pokud se nepodaří s hostujícími soubory / kapelami a dalšími umělci najít náhradní termín v rozumném časovém horizontu. O takovém případě vás potom budeme včas informovat. Samozřejmě vám vrátíme vstupné v případě, pokud vám nový termín akce nebude vyhovovat — potom bude postup stejný jako následuje u filmových představení níže:

> Zakoupené vstupenky na filmová představení v Kině Portyč budeme vracet, protože promítání filmů v nejbližší době neproběhne a ani není možné 100% zajistit náhradní termíny projekcí.

Peníze za on-line vstupenky vám pošleme automaticky.

Peníze za vstupenky zakoupené na pokladně (máte tedy fyzicky modrou originální vstupenku) vám pošleme také, pokud nám na e-mail vstupenky@centrumkultury.cz pošlete 14místné číslo vstupenky a číslo vašeho bankovního účtu. Budeme se vám snažit vstupné vrátit v co nejkratším časovém horizontu (prosíme o trpělivost — je to poněkud časově náročné).

Kdo bude chtít vrátit vstupenky osobně na pokladně, může tak učinit po otevření pokladen (pondělí až pátek 8:00—16:00).

Děkujeme za pochopení

Tým CkmP

Informace o akci a jejím konání