Taneční kurz |B| ~ středa dívky ~ přeloženo na podzim 2021

Taneční kurz |B| ~ středa dívky ~ přeloženo na podzim 2021

Galerie

Podzimní taneční kurzy

Vážení a milí, ač jsme stále doufali, že se několikrát přesunuté Taneční kurzy pro mládež uskuteční, realita je poněkud jiná. Současná situace vypovídá o tom, že ani březnové zahájení nebude možné. Kdo máte stále zájem o výuku standardních a latinsko-amerických tanců a společenského chování, můžete si zaplacené průkazky i gardenky ponechat (jen vám je vyměníme za nové s aktuálními daty) a užít si příjemné taneční zážitky na podzim. Ostatním do 30. dubna 2021 na pokladně v Kulturním domě vrátíme peníze po předložení průkazky a dokladu o zaplacení.

V předchozích letech pravidelně v březnu probíhaly online rezervace na podzimní kurzy. Letos tomu tak nebude. Budeme doplňovat ke stávajícím, již z loňského roku přihlášeným, zájemcům nové dívky a chlapce. Od 1. května se můžete hlásit osobně na pokladně Kulturního domu.

Podzimní Taneční kurzy 2021 budou probíhat tradičně od září 2021 vždy ve středu od 19 hodin ve Velkém sále Kulturního domu. K dispozici je na každém kurzu 50 míst pro dívky a 50 míst pro chlapce. Cena kurzovného pro jednoho účastníka je 2.300 Kč. K jedné průkazce tanečníka je možné zakoupit v pokladně Kulturního domu také gardenku v ceně 400 Kč, která opravňuje ke vstupu na všechny lekce. V ceně kurzovného i gardenky je závěrečný ples. Těšíme se na vás.


Kurz tanečních pořádá Centrum kultury města Písek

Délka akce: 180 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 16. září 2020

Informace o akci a jejím konání