Plánujeme maturitní plesy

Plánujeme maturitní plesy

Galerie

15.9./ Pokud kvůli pandemii nenastane zákaz veřejných akcí, plánované maturitní plesy se v Kulturním domě Písek mohou uskutečnit.

Důrazně se proto musíme ohradit proti nepravdivým a zavádějícím vyjádřením některých zainteresovaných subjektů, ze kterých vyplývá, že jsme například zdražili služby nebo plesy dokonce rušíme. Není to pravda !

Kulturní dům nabízí kromě reprezentativních prostor také možnost využití kompletních služeb a technického servisu v podobě profesionálního ozvučení, osvětlení a projekcí od našich dodavatelů za příznivé ceny. Nicméně využití tohoto technického zabezpečení není naší podmínkou. Je to jen vstřícná nabídka, jak eliminovat náklady. Plně respektujeme, když pořadatelé využijí jiné dodavatele.

Naše ceny zůstávají víceméně stejné jako v minulých letech a v některých ohledech jsou dokonce nižší.

V kulturním domě máme připravenou možnost rozdělení do dvou sektorů tak, aby na maturitní ples mohl dorazit maximální počet kapacity kulturního domu. Na druhé straně jsme schopni zařídit i kratší ples s využitím části kulturního domu za velice příznivé ceny. Garantujeme čisté prostředí, které budeme vždy desinfikovat, tak aby se návštěvníci na akci mohli cítit bezpečně. To je ostatně naše priorita. Se všemi detaily, včetně ceníkových variant, byli organizátoři plesů seznámeni na schůzce, která proběhla ve středu 9. září.

Vyzýváme všechny studenty škol, kteří si u nás zarezervovali termín, aby nám dali vědět nejpozději do 30. září, zdali se ples uskuteční a nejlépe nás osobně navštívili projednat podmínky a uzavřít smlouvu. Pokud by se ples nekonal z důvodu hygienických opatření, nebudeme účtovat žádné storno poplatky. Konzultaci doporučujeme také studentům z řad třetích ročníků.

Budeme se těšit na spolupráci

Tým CKMP

Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 15. září 2020

Informace o akci a jejím konání