Zrušená představení z roku 2020

Zrušená představení z roku 2020

Galerie

Zrušená představení z roku 2020

18.1./ Vážení návštěvníci,

omlouváme se za komplikace způsobené pandemií, kvůli které se neuskutečnila řada představení. Většinu akcí se nám podařilo přeložit na nové termíny, které postupně zveřejňujeme na našem webu a facebooku. Prosíme Vás, abyste je pravidelně sledovali. Přesun a vyjednávání nových termínů nebylo zcela snadné, proto Vám děkujeme za pochopení. Nadále platí, že zakoupené vstupenky na akce, které proběhnou v náhradních termínech, zůstávají v platnosti. Z tohoto důvodu je nebudeme vracet. Budeme tak činit pouze ve výjimečných případech.

Bohužel některá divadelní představení se definitivně ruší. V tomto případě peníze za vstupenky vracíme následujícím způsobem:

1. vstupenky zakoupené na pokladně - přijďte osobně na pokladnu kulturního domu, která je otevřena vždy v pondělí a ve středu od 8 do 16 hodin (otevírací hodiny se mohou podle situace měnit), vezměte s sebou vstupenky, které nám vrátíte, a my vám ihned vyplatíme peníze. Telefon na pokladnu je 382 734 711.

2. vstupenky zakoupené online – jednotlivé vstupenky jsme stornovali a platba vám byla automaticky vrácena na účet, ze kterého byla provedena. V případě dotazů nás kontaktujte na mailu marketing@centrumkultury.cz.

Peníze za vstupenky vracíme za tato představení:

1. Agent, tzv. společenský

2. Mýcení

3. Bezruký Frantík

4. Vzpoura nevěst

5. Benátky pod sněhem

6. Bačkorové

7. Špinavý obchod

8. Kutloch

9. Jihočeská filharmonie

10. Osm eur na hodinu

11. Talk show s Tatianou Dykovou

12. Písecká nokturna ~ Pocta Otakaru Ševčíkovi

13. Písecká nokturna ~ Beatles

Majitele abonentek na Písecká nokturna 2020 prosíme o jejich vrácení společně s číslem účtu, na který odešleme poměrnou část za neodehrané koncerty. Více informací na marketing@centrumkultury.cz. Děkujeme za pochopení a věříme, že se do našeho divadla vrátíte hned, jak to bude možné.

Andrea Kovaříková

Rok výroby: 2021
Datum lokální premiéry: 15. leden 2021

Informace o akci a jejím konání