Kamínku, vezmi mě do kina!

Kamínku, vezmi mě do kina!

Galerie

17.5./ Poslední kamínek nalezený! Děkujeme všem, kteří kamínky hledali a těšíme se na další akce, které pro vás připravujeme.


9.5./ Vzhledem k tomu, že dnešní kamínek už je nalezený a počasí vybízí k procházce, ukryli jsme ještě další kamínek, který můžete hledat zde:

Přes potok lávka dřevěná,

podél mufloní obory stavěná.


8.5./ Dnešní kamínek už má svého majitele, blahopřejeme a zítra se můžete těšit na další nápovědu úkrytu kamínku.


7.5./ Už se nám počet ukrytých kamínků tenčí, nalezený je už i ten dnešní. Zítra zveřejníme další indicii.


6.5./ Dnešní místo úkrytu kamínku bylo u dřevěné lavičky. Zítra pokračujeme!


5.5./ I v dnešním nevlídném počasí je další kamínek nalezený! Ukrýval se v kořenech stromu. Další indicii zveřejníme zítra.


4.5./ Tam, kde bývala hromada klestí se ukrýval další kamínek, který už má svého majitele. Zítra se můžete těšit na další nápovědu!


3.5./ Rychlostí blesku byl nalezený i další kamínek, který se skrýval u potůčku. Na další indicii se můžete těšit zítra!


2.5./ Další kamínek nalezený! Tentokrát ho výherce našel u Křížalového dědy. Zítra zveřejníme další nápovědu.


1.5./ Těsně po půlnoci jsme zveřejnili první nápovědu, kde hledat kamínek a v ranních hodinách už nám přišla sms zpráva s kódem. Blahopřejeme výherci, který kamínek našel u ptačí budky. Další indicii zveřejníme zítra.


Centrum kultury města Písek pro vás připravilo novou hru v Píseckých horách, která startuje 1. května. Tentokrát v oblasti Píseckých hor na vás budou čekat modré kamínky s logem Centra kultury, které vyměníte za vstupenku do kina. Postupně budeme jednotlivé kamínky ukrývat do míst, která jsou zakreslena na mapě. A jako nápovědy, kde se kamínky nachází, budou sloužit krátké básničky, které najdete na www.centrumkultury.cz a sociálních sítích.

Každý kamínek skrývá na spodní straně kód, který nám odešlete pomocí sms na telefonní číslo 602 405 891 nebo na e-mailovou adresu marketing@centrumkultury.cz. Tak budeme vědět, že kamínek je již nalezený a zveřejníme indicie pro hledání dalšího. Celkem máme pro vás připraveno 11 kamínků, se kterými si přijdete do pokladny kulturního domu pro vstupenku do kina na libovolné představení a malý dárek.

Po nalezení kamínku prosíme o zaslání kódu co nejdříve, aby další soutěžící nehledali kamínek, který již máte vy. Věříme, že si tuto hru v krásném prostředí píseckých lesů užijete.

Doporučený postup hry:

1. Na www.centrumkultury.cz nebo na facebooku a instagramu Centrum kultury města Písek najdete indicie, kde je kamínek ukrytý.

2. Na naší kreslené mapě najdete záchytné body jednotlivých skrýší.

3. Vydejte se do Píseckých hor a hledejte kamínek.

4. Po nalezení barevného kamínku ihned odešlete kód ze spodní strany na telefonní číslo 602 405 891 nebo na e-mailovou adresu marketing@centrumkultury.cz.

5. S nalezeným kamínkem přijďte do pokladny v KD, kde dostanete vstupenku do kina a malý dárek.

6. Užijte si filmové představení!

Andrea Kovaříková

Datum lokální premiéry: 1. květen 2021

Informace o akci a jejím konání