Taneční 2021

Taneční 2021

Galerie

Základní taneční kurz pro dívky a chlapce. Taneční kurzy probíhají vždy v úterý |A|, ve středu |B| a v neděli |C| v čase 19:00—21:30, prodloužené a závěrečný ples jsou delší. Bez společenského oděvu nebude vstup do KD umožněn tanečníkům ani divákům. Slušné chování mladých dam a gentlemanů budiž podmínkou každé z lekcí.

V ceně kurzu je zahrnuto 10 lekcí a vstupné na závěrečný ples. Vstupné pro běžné diváky na jednotlivé lekce je 80 Kč, na závěrečný ples 150 Kč.

Přejeme Vám příjemné taneční zážitky!


Před vstupem do tanečních musíte splnit minimálně jednu z následujících podmínek:

a) Systém O-N-T

b) Doložíte, že jste podstoupil preventivní antigenní samotest přímo na místě s negativním výsledkem nebo že jste podstoupil rychlý antigenní test (RAT) za dozoru zdravotnického pracovníka prostřednictvím on-line služby nejdéle před 24 hodinami s negativním výsledkem.

c) Doložíte čestným prohlášením zákonného zástupce nebo potvrzením školy absolvování testu při screeningovém testování ve školách na začátku září, takový test má platnost 72 hod.

Doporučujeme účastníkům tanečních kurzů, aby měli nasazen respirátor. Více informací na https://covid.gov.cz/situace/volny-cas/tanec-tanecni.

Všichni návštěvníci tanečních kurzů (tanečníci, garde i hosté) se zakoupením vstupenky a vstupem do prostor KD zavazují k tomu, že splňují jednu z podmínek vstupu na vnitřní kulturní akce (tj. očkování, test, prodělání nemoci).


Pořádá Centrum kultury města Písek

Délka akce: 150 minut
Rok výroby: 2021
Datum lokální premiéry: 14. září 2021

Informace o akci a jejím konání