Fler Jarmark 2023

Fler Jarmark 2023

Galerie

Kreativní jarmark

Přijďte zažít kreativní a inspirativní atmosféru na Fler jarmark, který opět zaplní prostory Kulturního domu v sobotu 6. května od 9 do 16 hodin.

A bude to velké! Budete moci vybírat z široké škály unikátních a ručně vyráběných výrobků od PADESÁTKY! šikovných tvůrců a poznat nové umělecké talenty. Své výrobky vám představí jak známé stálice, tak noví prodejci z mnoha míst ČR. Můžete se těšit na řadu tvůrců, kteří přivezou například šperky vyráběné různými technikami. Z oblečení budou v nabídce zajímavé módní kousky pro malé i velké, jako jsou šaty, sukně, trička, mikiny. To bude jistě skvělá příležitost pořídit si stylové kousky a podpořit lokální produkci a odklon od fast fashion.

Ve stejném duchu spolu s jarmarkem bude v Kulturním domě probíhat také menší swap oblečení, kde naopak můžete protočit to, co již nosit nechcete a dáte oblečení tak druhou šanci a zároveň si tam třeba ulovíte jiný klenot do šatníku. Také řada tvůrců módních doplňků přiveze své výrobky, jako jsou kabelky, tašky, batohy, šátky nebo pásky. Pro váš domov zde najdete mnoho doplňků a dekorací, bytový textil, krásnou i praktickou keramiku, obrazy nebo vonné svíčky a vosky. Radost si budete moci udělat kvalitní kosmetikou, ale třeba i neodolatelnými pralinkami, dáte si opravdu dobrou kávu nebo své vaření obohatíte o kouzelné nové chutě. Malé i velké, hravé a tvořivé kreativní duše jistě zaujmou dřevěné hračky, panenky, veselí žrouti pyžámek, kreativní sady, pexesa, omalovánky, originální štětce nebo třeba zábavné tetovačky. Pro milovníky papírnictví zde budou krásná alba, přáníčka, samolepky, sešity nebo třeba plakáty. Dospělí i děti si budou moci vyzkoušet své řemeslné schopnosti v připravených dílničkách prodejců. Čeká na vás například výroba panenky, nažehlování, míchání koupelových solí, výroba zápisníků a další.

Vstup zdarma.


Pořádá Centrum kultury města Písek a Fler.cz

Délka akce: 420 minut
Rok výroby: 2023
Datum lokální premiéry: 6. květen 2023

Informace o akci a jejím konání