Taška plná pomoci ~ Písecký víkend módy a designu

Taška plná pomoci ~ Písecký víkend módy a designu

Koupí tašky plné workshopů a dárků pomůžete.

Součástí Píseckého víkendu módy a designu je prodej Tašek plných pomoci, které zahrnují volné vstupenky na unikátní workshopy a produktové dárky od prémiových značek přírodní kosmetiky, doplňků stravy a dalších partnerů písecké akce. Celý výtěžek z prodeje připadne Nadačnímu fondu Propolis 33.

Co taška obsahuje?

19. 5. 2023 od 15:00 do 16:30 v KD workshop Kamily Vodochodské - Osobní styl s podpisem slow v hodnotě 1500 Kč

Jaké kroky vedou na cestě k definici osobitého módního já? Jak uchopit-pochopit termíny efektivní, kvalitní, pomalý, smysluplný či capsulový šatník? Dotkneme se módního kontextu - jak náš šatník dokáže ovlivnit pozitivně i negativně kvalitu našeho života, nastavení hodnot a konkrétních nákupních rozhodnutí i environmentální vliv na planetu Zemi. Interaktivní seminář v délce 1,5 hod. vás milou a odlehčenou formou zapojí do odhalování faktů souvisejících s módním průmyslem, naším stylem a obsahem šatní skříně a odtajní možné principy, jakými můžete příští nákupy uskutečnit tak, aby byly o kousek blíže principům slow fashion.

19. 5. 2023 od 17:00 do 18:30 v KD workshop Lilie Khousnoutdinové – Jednoduché a důležité kroky, které podpoří porodní proces v hodnotě 1250 Kč

Když bude porod pro ženu krásným, láskyplným a posilující zážitkem, ovlivní to pozitivně její další život, vztahy i to, jak bude vnímat sama sebe. Žena má právo na dostatek informací, svobodnou volbu a plnou podporu svého okolí. Žádné univerzální recepty totiž nefungují! Je v naprostém pořádku si těhotenství a porod maximálně užít. Prozradíme tipy a triky, jak nejlépe na to.

20. 5. 2023 od 9:00 do 10:00 v Divadelce Kašmírový workshop o udržitelnosti a cestě do Mongolska - JUSTOVE Label v hodnotě 1000 Kč

Chcete se dozvědět více o jednom z nejdražších textilních materiálů na světě? Víte, jak poznat kvalitní kašmír a na co byste si měli při jeho nákupu dát pozor? Zajímá vás, jak se o své kašmírové poklady starat tak, aby vám vydržely co nejdéle? Zuzana Melicharová, zakladatelka zodpovědné módní značky se specializací na kašmír, hedvábí a organickou bavlnu JUSTLOVE, Vás provede světem udržitelnosti a vysvětlí, co je tak fascinující na práci s přírodními materiály. Během interaktivního workshopu budete mít možnost vyzkoušet si na vlastní kůži různé textilní materiály a zjistit, co na tom kašmíru vlastně je. Ale to není všechno! Dozvíte se také o Zuzanině dobrodružné cestě do Mongolska, když se její podnikání dostalo do mrtvého bodu a ona nevěděla jak dál. Tento workshop je určen všem, kteří chtějí prohloubit svoje znalosti o udržitelnosti, kašmíru a etickému přístupu v podnikání. I vy jako spotřebitel můžete svět módního průmyslu změnit a ovlivnit tak jeho budoucnost. A tohle může být začátek vaší nové cesty.

20. 5. 2023 od 10:00 do 11:30 v Divadelce workshop Motýlí tanec naturopatky Mgr. Lenky Ptáčníkové (cykličnost ženy) v hodnotě 750 Kč

Přednáška na téma ženských hormonů, cykličnosti a jak to vše spolu souvisí. Jak udržet zdraví ženy v rovnováze pomocí bylin, stravy, psyché a životního stylu z pohledu Naturopatie. Motýli tanec - 4 motýlí proměny během měsíce = tanec hormonů a cykličnost ženy. Díváme se na menstruační cyklus z pohledu Naturopatie, bylin, stravy, ženství a psychosomatiky. Naším cílem je zvědomit ženám i mužům, co se během měsíce děje v těle a mysli ženy. Skrze praktické rady žena pochopí, jak vyladit svůj tanec hormonů. Chceme ukázat ženám, jak mají vnímat svou energii během měsíce, kdy potřebují odpočívat a kdy naopak mají plno sil. Jak si energii doplnit a jak žít vědomě během měsíce. To znamená, že žena zná limity i benefity každé fáze cyklu a umí s nimi nakládat.

Jako dárek top produkty v celkové hodnotě 2363 Kč:

Lak na nehty značky PULO 342 Kč (různé barvy)

Cannor relaxační sprej 339 Kč

Moroccan Sense sprchový gel s arganovým olejem (verbena / levandule & cedr / pomeranč & ylang ylang ) 469 Kč

Lifestylové noviny What News 79 Kč

Wild & Coco Kokosový džem s karamelovou příchutí 299 Kč

Dědek Kořenář Malinová směs na podporu ženského zdraví 215 Kč, Pleťová voda levandulová 121 Kč (= 336 Kč)

Biorganica Inlight Bio tělový olej s arnikou 499 Kč

Kupte si Tašku plnou pomoci a získáte produkty v top kvalitě, přístup k jedinečným informacím a radám a ještě smysluplně pomůžete. Pomáhat nikdy nebylo snazší. Hodnota Tašky plné pomoci je 7136 Kč, prodává se za 1590 Kč.

Po zakoupení si vstupenku vyměníte za Tašku plnou pomoci na prvním workshopu 19.5. v KD.

Chcete úžasné produkty v TAŠCE plné pomoci a zároveň podpořit Nadační fond Propolis 33, ale nemůžete se fyzicky dostavit do Písku? Nevadí, kupte si tašku v předprodeji a napište na info@pvmd.cz, odešleme vám ji až domů.


Písecký víkend módy a designu podporuje nejen udržitelné módní a designové značky, ale chce pomáhat na více frontách. V rámci letošního ročníku se proto rozhodl podpořit činnost Nadačního fondu Propolis 33 Lilie Khousnoutdinové. A proč právě Nadační fond Propolis 33?

Nadační fond Propolis 33 (NFP) vznikl primárně na podporu ženských charitativních a osvětových iniciativ. Navazuje na celou řadu již uskutečněných projektů, které budou nově vznikat pod hlavičkou NFP.

NFP poskytuje pomoc a podporu zvláště projektům podporujícím ženy a ženství a také:

- projektům týkajících se plánovaného rodičovství, mateřství a reprodukce;

- projektům týkajících se dětí;

- projektům týkajících se gender tematiky;

- projektům s feministickou tematikou;

- či projektům týkajících se tabuizovaných ženských a jiných gender témat.

NFP dále pomáhá s organizací vzdělávacích a kulturních akcí. Pomoc a záštitu poskytuje také:

- literárním a uměleckým dílům a aktivitám;

- porodním asistentkám, dulám a osobám zabývajícími se porody a přirozeným porodnictvím;

- projektům týkajících se přírody, ekologie a udržitelnosti a projektům podporujících lidskost, laskavost a člověka.

Pod záštitou Nadačního fondu Propolis 33 vznikly projekty Jsem žena, Žena v zenu či Ať můžou.


Pořádá Agentura Verona

Délka akce: 300 minut
Rok výroby: 2023
Datum lokální premiéry: 19. květen 2023

Informace o akci a jejím konání