Šrámkův Písek 2024

Šrámkův Písek 2024

Galerie

63. celostátní přehlídka experimentujícího divadla

Celostátní přehlídka experimentujícího divadla nabídne nahlédnutí do divadelní práce amatérských souborů z různých koutů republiky. Na ŠP budou probíhat rozborové semináře s divadelními odborníky. V rámci přehlídky se uskuteční sobotní doprovodný program pro veřejnost Šrámkův Písek – Písku. Přehlídka je zcela otevřena všem zájemcům.

1. června Palackého sady Písek – šapitó

11.00–16.00 DDM Písek: Tvůrčí dílny

Dílna pro děvčata a chlapce, kteří mají šikovné ruce a chuť něco vyrábět a tvořit.

11.00 Kapela ARRA DDM Písek

Mladá poprocková kapela, která začala hrát už na ZŠ Husova pod M. Horníkem a po menších změnách v obsazení pokračuje pod DDM Písek.

12.00 Dell´Arte České Budějovice: Sněhurka

Představení klasické lidové pohádky vycházející z tradice rodinného divadla a z potřeby a snahy o autentický divadelní zážitek. Pohádka je založena také na prvcích improvizace, především pak na přímé spolupráci s dětmi.

13.00 Pěvecký sbor Volyně

Dětský pěvecký sbor malých zpěváčků.

14.00 Dell´Arte České Budějovice: Dlouhý, široký a bystrozraký

Další pohádka českobudějovického souboru Dell´Arte Sylvy Malinkové a Stáni Kočvarové, při kterém se nebudou nudit ani děti ani jejich rodiče.

14.00–18.00 Lanový park

Po celé odpoledne bude připravena oblíbená atrakce Lanový park nízko nad zemí, pro děti i dospělé. Vše připraví a zajistí písecká firma LEZETO.

15.00 Pěvecký sbor Volyně

Dětský pěvecký sbor větších dětí.

16.00 Kapela PERMANENT DDM Písek

Vysokoškolská kapela hrající pod DDM již několik let. Zčásti přináší vlastní tvorbu a zčásti interpretuje tvorbu skupiny Twenty One Pilots.

17.00 Nitka Písek: Adam a Eva aneb jak to asi nebylo

Rýmovaná loutková parodie na motivy pohádky Stvoření světa. Pan Bůh se svými pomocníky tvoří svět v přímém přenosu. Ne vždy se ale věc daří, jak si nejvyšší představuje.

18.30 ROOST Pardubice

Pětičlenná kapela ROOST vám ukáže, že reggae nemusí znít dobře jen v angličtině. Na své si přijdou milovníci moderního soundu i old school reggae. Texty, co ti zůstanou v hlavě, hudba, co tě rozvlní!


Z pověření a za finančního přispění Ministerstva kultury a města Písku, pod záštitou ministra kultury Martina Baxy a starosty města Písku Michala Čapka pořádá NIPOS, útvar Artama, ve spolupráci s Centrem kultury města Písek, Divadlem Pod čarou Písek a Společností Amatérské divadlo a svět, z. s.

Délka akce: 300 minut
Rok výroby: 2024
Datum lokální premiéry: 31. květen 2024

Centrum kultury města Písek Vás zve

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Pátek, 31. 5. - 10:00
Divadlo Fráni Šrámka
Název: Šrámkův Písek 2024
Cena: 0,00 Kč
Místo: Divadlo Fráni Šrámka
Tylova 69/8
397 01 Písek
Zobrazit na mapě